Hjälp oss att hjälpa Rex!

I slutet av juni blev vi kontaktade angående en katt, Rex, som hade brutit benet och skulle avlivas. Rex är ett år och fullt frisk förutom det brutna benet, men ägarna ville inte betala för en operation och hade då beslutat att låta avliva honom.

På Djurhemmet Tigerharen tycker vi såklart inte att ett brutet ben är något att dö för. Vi beslutade att ge Rex den operation han behövde för att kunna läka benet ordentligt, samt hittade ett nytt och kärleksfullt hem åt honom. Han lever och frodas! Att han har ena frambenet gipsat bekommer honom inte nämnvärt. I vissa avseenden har han till och med kommit på att det kan vara ganska användbart, till exempel använder han det ibland för att drämma till sin nya kattkompis om hon får för sig att sova istället för att leka med honom.

Kostnaderna vi hittills har haft för Rex uppgår till nästan 40 000 kr, och vi har med hjälp av frivilliga donationer betalat ungefär hälften av detta. Det är fantastiskt! Vi behöver hjälp att samla in de resterande ca 20 000 kr också. Oavsett om du har tio eller femhundra kronor till övers så är vi oerhört tacksamma om du vill skänka dem till Rex!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *