Välkommen till


Karins djurhem

Vad är Karins djurhem?


Läs mer om djurenSe bilder från djurhemmetVi söker hemBli fadder!Vill du hjälpa djuren så får du
gärna sätta in ett bidrag på pg
4764452-1

 

Vad är Karins djurhem?

På Karins djurhem får djur av alla arter en ny chans. Det är många hemlösa och övergivna varelser som fått komma in i värmen tack vare djurhemmet, som har funnits sedan 1994. Det spelar ingen roll om det är en gatuhund från Rumänien eller en katt från en övergiven sommarstuga, eller en industrihöna som äntligen slipper sin bur. Alla är de unika individer som får en fristad hos Karin.

Här sitter inga katter i burar
utan djuren går fritt i huset. Alla djur som löper risk att fortplanta sig kastreras, så att inga nya djur kommer till på djurhemmet.

Karin driver sitt djurhem ensam och bor på djurhemmet tillsammans med ett femtiotal djur av olika arter: hundar, katter, kaniner, höns och tuppar, chinchillor och kalkoner. De är alla djur som hittat till henne på ett eller annat sätt och varit i behov av ett nytt hem. Till skillnad från många andra djurhem placerar Karin inte ut sina djur, utan de får bo kvar livet ut. På det sättet slipper de flytta hur många gånger som helst, och får den välförtjänta tryggheten i att ha ett eget hem.


Alla djur hos Karin får ordentlig veterinärvård, blir de sjuka eller skadade så behandlas de så långt det är möjligt för att rädda deras liv, och inget djur avlivas om det inte är livshotande sjukt. Alla djur som kommer till djurhemmet vaccineras och behandlas mot parasiter. Allt det här kostar mycket pengar, och Karin betalar allt ur egen ficka eller med hjälp av gåvor och donationer. Därför är alla bidrag varmt välkomna!

Hjälp djuren hos Karin genom att sätta in ett bidrag! .pg 4764452-1.

Kontakta Karins djurhem genom att skicka ett mail till
karinsdjurhem @ webaid.se,
eller ring 0732-260001.